Activitats y serveis

La distribució de les aules i l’organització dels àmbits i els materials de la nostra Escola Infantil estan adequats a les necessitats de cada edat, amb amplis espais que faciliten el desenvolupament de l’infant en un ambient acollidor, segur i tranquil.

L’ alimentació

Una alimentació equilibrada i variada és imprescindible en totes les etapes de la vida i, principalment, en el període de desenvolupament del nen. L’ escola té cuina pròpia i una cuinera que elabora els menjars acuradament. Es fan menús triturats pels més petits, menús sòlids i dietes.

Sortides i activitats

Celebrem junts totes les festes tradicionals amb una motivació especial tot guarnint l’Escola: la Castanyada, el Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, Sant Joan…

I celebrem el festival de fi de curs que amb tantes ganes i il·lusions prepararem durant tot el curs conjuntament els nens i les educadores.

Ademés, durant tot el curs es fan sortides com ara: al zoo, al planetari, a l’ Auditori, teatres, Museu de la xocolata, biblioteca, parcs i granjes…

Pati

Pati ampli de 250 mts

Comunicació amb els pares

Les famílies disposen d’informació diària per escrit a través de l’agenda personal del nen o nena. De totes maneres, la comunicació més important per a tots és la que s’estableix diàriament amb l’educadora en el moment de l’entrada o sortida dels nens/es.

Assesorament psicològic

Dos cops al mes ens visita la psicòloga.